Automatizace
Nové aplikace na Make.com - únor 2024
2 min čtení · 20.3.2024


Automatizační platforma Make.com je inovativní a neustále vyvíjí a přináší svým uživatelům nové možnosti a funkce. S příchodem každého nového měsíce přináší Make.com aktualizace, nové aplikace, moduly a šablony, které rozšiřují její možnosti a zvyšují užitečnost. Tento přístup umožňuje uživatelům neustále inovovat svou práci podle aktuálních potřeb a trendů.

S platformou Make.com je každý nový měsíc novou příležitostí pro růst a úspěch.

Nově přidané aplikace v tomto měsíci:

Deel

Tato HR aplikace pomáhá společnostem zjednodušit řízení mezinárodní pracovní síly, od kultury a onboardingu až po místní mzdy a dodržování předpisů. Díky Deel můžete najímat, přijímat, platit zaměstnance nebo dodavatele, vytvářet lokalizované právní smlouvy, sledovat pracovní volno, udělovat bonusy, spravovat vlastní kapitál a další funkcionality.

Deel na Make.com

Google Vertex AI

Google Vertex AI je model strojového učení a AI aplikace. Kombinuje datové inženýrství, vědu a pracovní postupy strojového učení.

Google Vertex AI na Make.com

Leonardio.ai

Nástroj Leonardio.ai vám pomůže s generováním obrázků na základě vašich podnětů. Mějte plnou kontrolu nad každým pixelem s možností úpravy, změnou rozměrů a editací detailů.

Leonardo.ai na Make.com

Microsoft Dynamics 365: Business Central

Aplikace poskytuje komplexní řešení pro řízení všech obchodních procesů v malých a středně velkých společnostech. Pomůže vám se zjednodušením finančního řízení, zlepšením prodeje a služeb zákazníkům, optimalizací řízení dodavatelského řetězce a vylepšení řízení projektů pomocí Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Microsoft Dynamics 365 Business Central na Make.com

On-prem agent

Používejte bezpečně data ve scénářích díky této integraci. Díky On-prem agentovi můžete ve svých scénářích používat data z aplikací, jako je SAP.

On-prem agent na Make.com

TickTick

Díky aplikaci TickTick si můžete organizovat své úkoly pro více platforem najednou. TickTick kombinuje aplikaci kalendáře a to-do listů pro snazší týmovou spolupráci a organizaci.

TickTick na Make.com


Všechny zmíněné aplikace jsou nyní k dispozici pro všechny uživatele Make.com. Sledujte články o Make.com na DIGIFEST Market platformě, pro další tipy a informace, které vám pomohou ještě lépe využít potenciál těchto aplikací.

Buďte v obraze a nechte se inspirovat, jak efektivně využívat Make.com.

Autor článku:

Přihlásit se k odběru novinek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint velit.
články

Doporučené články

Všechny články