Správa dat
Jaké firmy si dnes prohlédly vaše webové stránky?
3 min čtení · 12.4.2024

Transformujeme vaše webové návštěvníky v potenciální zákazníky

Představte si, že byste měli k dispozici detailní informace o každém návštěvníkovi vašeho webu. Věděli byste, odkud přišli, jaká firma je jejich zaměstnavatelem a co je na vašem webu nejvíce zaujalo. Díky aplikaci Leady.cz toto není jen představou, ale skutečností.

Revoluční aplikace, která vám umožňuje identifikovat návštěvníky vašeho webu a získat o nich cenné informace. Tato znalost vám poskytuje jedinečnou příležitost oslovit potenciální zákazníky, kteří projevili zájem o váš produkt nebo službu, a to v ten správný okamžik.

Díky Leady.cz nejenom že identifikujete jednotlivé návštěvníky, ale také získáváte lepší povědomí o typickém zákazníkovi vaší firmy. Například můžete zjistit, které firmy pravidelně navštěvují váš web, jaký mají obrat a kolik zaměstnanců zaměstnávají. Následně můžete o to lépe cílit vaše marketingové a prodejní úsilí a oslovovat vaše potenciální zákazníky přesně tak, jak potřebují.

Aplikace tak mění způsob, jakým firmy přistupují k svým webovým návštěvníkům. Jednoduše můžete z pasivních návštěvníků udělat zapojené zájemce a nakonec loajální zákazníky.

Nabídněte se zákazníkům sami

Jedním z nejnáročnějších úkolů obchodníků, je oslovování potenciálních zákazníků ve správný čas. Často se stává, že firma vyvíjí úsilí až poté, co je zákazník o své potřebě informuje. Co kdyby však existoval způsob, jak být krok před konkurencí a nabídnout svou nabídku již dříve, než si zákazník uvědomí, že ji potřebuje?

Pouze malé procento návštěvníků vašeho webu na sebe zanechá svůj kontakt. To znamená, že většina potenciálních zákazníků projde vaším webem, prohlédne si vaši nabídku a odchází, aniž byste o nich věděli.

Když máte informace o tom, kdo je váš potenciální zákazník a co ho zajímá, můžete mu nabídnout svou nabídku ještě před tím, než ji začne aktivně hledat. Tímto způsobem můžete získat náskok před konkurencí a budovat silné vztahy se svými zákazníky již od samého začátku.

Nečekejte, až vás zákazník poptá. Buďte proaktivní a získávejte nové zákazníky efektivněji, než kdy dříve.

Odkud chodí zákazníci na váš web?

Odhalení zdroje návštěvníka je úkolem pro marketing. Vědět, odkud přicházejí vaši návštěvníci, vám umožňuje lépe porozumět tomu, jaké kanály a strategie jsou pro vaši firmu nejúčinnější při přilákání potenciálních zákazníků. Je pro vás obtížné měřit úspěch online marketingových kampaní a zjistit, co přesně přispělo k získání nových zákazníků? I zde vstupuje do hry aplikace Leady.cz

Nebudete jen měřit prokliky a návštěvnost vašeho webu, ale získáte komplexní přehled o tom, jaká online kampaň vám přivedla nejvíce kvalifikovaných zákazníků. Už nebudete měřit jen čísla, ale skutečný vliv vašich online aktivit na zisk vaší firmy.

Leady vám poskytují důležité informace o tom, které online kanály a kampaně generují nejvíce kvalitních zájemců a potenciálních zákazníků. Díky tomu můžete lépe alokovat své marketingové prostředky a zaměřit se na ty kanály, které vám přinášejí nejlepší výsledky.

Již nemusíte měřit prokliky, začněte sledovat skutečné výsledky. S aplikací získáte lepší povědomí o tom, co přesně vám přináší zisk a pomůže objevit nové způsoby, jak získávat zákazníky online.

Na Digifest Marketu se neustále snažíme sledovat nejnovější trendy, inovace v oblasti digitalizace. Chcete-li si být jisti, že vám žádná důležitá informace neunikne, přihlaste se k odběru našeho newsletteru. Stačí zadat svůj e-mail a budete pravidelně informováni o nových článcích a událostech přímo do e-mailu.

Autor článku:

Přihlásit se k odběru novinek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint velit.
články

Doporučené články

Všechny články