Podmínky užívání webu market.digifest.cz

1. Slovník

Poskytovatel služby - Poskytovatel služby provozuje web market.digifest.cz a navazující služby Průvodce aplikací a report

Report - Report je pdf dokument, který zobrazuje, jaké aplikace se používají na českém trhu.

Zájemce - osoba, která má zájem zjistit informace o aplikacích

Průvodce aplikací - osoba na straně Poskytovatele služby, která je součástí registrace do služby a pomáhá informovat Zájemce o situaci na trhu aplikací.

2. Úvod

Tyto podmínky užívání portálu market.digifest.cz upravují práva a povinnosti Zájemce a Poskytovatele služby.

Poskytovatel služby je společnost Dáváme s.r.o., ič 07058497, sídlem Bartůňkova 2349!3a, 14900 Praha. Poskytovatel služby provozuje portál, který umožňuje zjišťovat informace o online aplikacích a typech softwaru, který slouží pro firemní využití. 

Zájemce je právnická osoba, která má zájem zjistit informace o online aplikacích, které používají jiné firmy. V rámci portálu se mohou inspirovat a zároveň získat propojení na konkrétní výrobce, distributory či partnery daných aplikací.

3. Registrace

Zájemce může využít veřejnou část pro získání inspirace a informací o aplikacích pro firmy. Zároveň může využít odborných článků pro zefektivnění vlastního podnikání.

Dále Zájemce může využít služeb reportu. Pro získání reportu je potřeba se zaregistrovat na webu market.digifest.cz a domluvit schůzku s Průvodcem aplikací. Na schůzce sdělí Zájemce s Průvodcem aplikacemi informace o aplikacích, které Zájemce využívá, a také o oblasti, o kterých by se rád dozvěděl více. 

Průvodce aplikací představí report, ve kterém se Zájemce dozví porovnání aplikací pro jednotlivé obory a velikosti firem a další informace

Součástí služby je i propojení na aplikace třetích stran, o které by Zájemce mohl mít zájem.

4. Report

Obsahem reportu je porovnání aplikací, které jsou rozřazeny mezi obory a dle využívanosti firem určité velikosti a oboru podnikání. 

Data firem jsou vždy anonymizovány a je zavedeno minimum pro každou oblast - v případě nedostatečného množství informací není daná kategorie zobrazena.

Report dále ukazuje zajímavé doplňky k porovnávaným aplikacím.

Zájemce má možnost si vygenerovat report opakovaně i po skončení schůzky s Průvodem aplikacemi. To provede přes odkaz, který je vložen v reportu, který dostane od Průvodce aplikacemi. Otevřením odkazu se vygeneruje nový report včetně aktuálních dat. To slouží především pro ověřování stavu trhu s aplikacemi v budoucnu.

Zájemce může doplnit, upravit, přidat či odebrat data v reportu sdělením nových skutečností na adresu pruvodce@digifest.cz.

5. Nakládání s údaji

Veškerá data sdělená Zájemcem Průvodci aplikacemi jsou anonymizovaná a kategorizovaná. 

Poskytnutá data slouží pro zvýšení přehledu situace na trhu s aplikacemi. Data jsou uloženy po dobu deseti let s následným automatickým obnovením uložení na dalších deset let.

Poskytovatel služby je oprávněn předat kontakt dále na zástupce aplikací třetích stran, o které by mohl mít Zájemce zájem. Zástupci aplikací třetích stran mají povinnost zpracovávat data dle úpravy GDPR a mají povinnost vymazat data Zájemce v případě, že o to požádá.

Zájemce má právo na smazání dat - smazání provede informováním o žádosti na smazání na email pruvodce@digifest.cz. V případě smazání dat není možné znovu vygenerovat report s aktuálními daty. Pro získání opětovného přístupu k reportu je nutná nová registrace.

6. Cena za službu

Služba průvodce i report jsou zdarma.

7. Garance platnosti dat a ručení za případné škody

Poskytovatel služby zobrazuje data, která byla sdělena ostatními Zájemci. Nemá žádnou možnost tyto informace ověřovat.

Poskytovatel služby neručí za škody způsobené informacemi, které se Zájemce dozví od Průvodce aplikací nebo v reportu.

V případě nedostupnosti služby nenese Poskytovatel služby odpovědnost za vzniklé škody na straně Zájemce.

8. Změna podmínek

Tyto podmínky užívání je možné změnit ze strany Poskytovatele služby. Poskytovatel služby uveřejní nové znění podmínek nejméně 30 dní před jejich platností na webu market.digifest.cz.

V případě nesouhlasu Zájemce, který sdělí na email pruvodce@digifest.cz, je možné ukončit službu reportu a vymazání dat.