Finance a účetnictví
Nové funkce v aplikaci wflow pro lepší přehlednost v účetnictví
2 min čtení · 26.6.2024

Snadnější přístup do Marketplace, přehlednější dashboard pro účetní firmy a nová upozornění při validaci platby. Představujeme vám novinky ve verzi 5.4., které přináší wflow.

1. Přehlednější číslování stránek v přehledu dokumentů

Pohybovat se v přehledu dokumentů tam i zpět? To už aplikace zvládá. Ale co když potřebujete prozkoumat historii a pak se vrátit k nejnovějším dokumentům? I to umí. Nyní je však přidáno číslování stránek v přehledu dokumentů, takže procházení vašeho archivu bude mnohem snažší a přehlednější.

2. Širší navigační menu

Chcete-li si zobrazit menu, může vám to svou šířkou zakrýt polovinu vašeho prohlížeče. Když toto nastane, může to být poměrně obtěžující, a tak nově můžete nastavit šířku menu podle svých preferencí. Stačí jednoduše přejít šipkou na vnitřní hranici menu a když se objeví ikona ruky, můžete menu uchopit a tím změnit šířku podle svých potřeb.

3. Přehlednější Dashboard s vícero organizacemi

Máte více než jednu organizaci? Počet jejich zobrazení již není na Dashboard omezen. Načítají se postupně, takže vše vidíte rychleji a jasněji. Jste účetní firma a spravujete ve wflow mnoho klientů? Pak toto vylepšení určitě oceníte. 

4. Nastavitelná šířka sloupců

Další novinkou je možnost nastavit si šířku sloupců podle vlastních preferencí, kdy si aplikace tato nastavení bude pamatovat. Můžete si vybrat široké, úzké sloupce přizpůsobené obsahu, které zobrazují nebo identické sloupce pro ty, kteří preferují přesnost a pořádek.

5. Ověření platby

Pokud se pokoušíte zaplatit doklad, který ještě nebyl finálně schválen, tak při platbě vám vyskočí nové upozornění. Platba také nemusí proběhnout, pokud datum splatnosti připadá na víkend. V některých případech banka může takovou platbu i odmítnout.

6. Nastavení výchozí číselné řady

Zní to složitě? Přitom to složité vůbec není. Nyní máte možnost si vybrat výchozí číselnou řadu pro automatické účtování na konkrétním typu dokumentu.

7. Integrace Marketplace na novém umístění

Mnoho z vás ji používá, ale často ji nemůžete najít. Proto je tato funkce nově umístěna přímo v sekci "Nastavení". K čemu tato integrace vlastně slouží? V Marketplace jsou k dispozici integrace s dalšími specializovanými aplikacemi, které můžete snadno spustit i bez pokročilých vývojových dovedností. A nebudete na to sami, protože vás celým nastavením integrace provede průvodce.

Pravidelně přinášíme nové rady, strategie a aktuální trendy, které vám pomohou posunout váš byznys na vyšší úroveň. Zůstaňte s námi zde i na našich sociálních sítích a nezmeškejte žádné zajímavé novinky!

Autor článku:

Přihlásit se k odběru novinek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint velit.
články

Doporučené články

Všechny články