No code/Low code
Jak efektivněji řídit váš byznys?
2 min čtení · 3.7.2024

Už nadále nemusíte zůstávat v práci přesčas. Nemusíte nést veškerou práci na svých bedrech, můžete ji snadno delegovat. Zapomeňte na nábor zaměstnanců prostřednictvím tabulek v Excelu, vše lze automatizovat. Stačí vědět, jak na to. Efektivněji, produktivněji, jednodušeji a levněji. Moderní technologie spolu s Tabidoo vám tohle a ještě více umožní.

Víme, že optimalizace firemních procesů je běh na dlouhou trať. Někde a rozhodně někdy se začít musí. V tomto článku si představíme tři tipy, a to jak zvýšit efektivitu vašeho byznysu, získat více času a nové příležitosti.

1. Shromážděte všechny aplikace na jedno místo

Ve vašem telefonu ani v počítači nemusíte hledat místo na další aplikaci. Díky Tabidoo si můžete vytvořit všechny potřebné aplikace přesně podle svých potřeb a mít je takto všechny pohromadě, pod jednou střechou. Tím nejen udržíte pořádek ve svých zařízeních, ale především ve vaší firmě.

2. Stanovte role ve firmě a delegujte

Nikdo není odborníkem ve všech oblastech. Pověřte práci specialisty a předejte jim činnosti, které nestíháte. V Tabidoo můžete určit různé role a přidělit jednotlivým uživatelům přístup pouze k jejich příslušné agendě. To vám umožní se soustředit pouze na své prioritní úkoly. Díky task managementu vždy budete mít přehled o tom, co se ve firmě děje a kdo má na starost jednotlivé úkoly.

3. Zrychlete nábory nových pracovníků pomocí ATS

Už nemusíte používat žádné tabulky v Excelu, řešit komunikační šumy nebo psát mnoho e-mailů. Díky novému ATS Platinum můžete jednoduše a efektivně zrychlit proces náboru lidí, čímž ušetříte nejen čas, ale i peníze. Systém automaticky odesílá e-maily s pozvánkami na pohovory, usnadňuje komunikaci s kolegy ohledně setkání s uchazeči a integruje se s kalendářem pro plánování událostí. Navíc umožňuje sdílení inzerátu včetně popisu pracovní pozice na externích pracovních portálech.

Neotálejte s automatizací vašeho byznysu. Můžete začít ještě dne a tím získat více času a možností pro osobní i profesní rozvoj vašeho podnikání.

Potřebujete-li další informace nebo máte dotazy, neváhejte kontaktovat našeho průvodce, který vám může pomoci na vaší cestě k efektivnějšímu podnikání.

Autor článku:

Přihlásit se k odběru novinek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint velit.
články

Doporučené články

Všechny články