Správa dat
Mějte svá obchodní data vždy po ruce s mobilní aplikací RAYNET
2 min čtení · 28.5.2024

S mobilní aplikací od RAYNET je práce s obchodními daty zábavnější a flexibilnější než kdy dřív. Aplikace byla kompletně předělaná a nyní nabízí moderní design a intuitivní rozhraní. Díky tomu budete mít svá data vždy po ruce, ať už pracujete odkudkoli.

Proč je práce s aplikací snadnější?

  1. Nově stačí pouze kliknout na konkrétní místo a můžete ihned začít s úpravou.
  2. Díky přidanému modrému tlačítku lze vytvářet nové záznamy odkudkoli v aplikaci.
  3. Přihlášení do aplikace je možné pomocí Face ID nebo otisku prstu.
  4. Kalendář prošel zásadními úpravami. Kliknutím na prázdné místo v kalendáři můžete naplánovat novou událost. Dlouhým podržením pole můžete událost přesunout nebo změnit její délku a mnoho dalšího.

A jaké další novinky aplikace přinesla?

  1. Sken vizitek - Získání nového kontaktu do CRM nemusí být nikterak složité ani zdlouhavé. Funkce skenování vizitek načte data z vizitek a nahraje je do systému RAYNET k roztřídění. V případě nesprávného zařazení lze úpravy provést pomocí gest přetažení.
  2. Poznámky z mobilu - Tato funkce se Vám bude skvěle hodit kdykoliv budete v terénu a budete zrovna potřebovat něco rychle poznamenat, vyfotit nebo dokonce i nahrát. Stačí pouze dlouze podržet ikonu aplikace nebo stisknout modré tlačítko v Nástěnce v aplikaci. Veškeré poznámky odeslané z mobilního telefonu, pak najdete na Nástěnce desktopové verze RAYNETu, kde si je můžete pohodlně zpracovat nebo převést na jakýkoli záznam, třeba když budete někde na cestě nebo až se vrátíte do kanceláře.
  3. Nástěnka - Do aplikace byla přidána i nástěnka s grafem Vývoje prodeje a Prodejním trychtýřem.

V mobilní aplikaci máte svá obchodní data stále po ruce, a to s novým uživatelsky přívětivým rozhraním, které je radost používat. Od skvělého zpracování vizitek a rychlých poznámek až po intuitivní práci s kalendářem, nová verze přináší zásadní zlepšení. Zkuste to sami! Tato aplikace je zdarma ke stažení jak na Na App Store, tak i na Google Play.

Autor článku:

Přihlásit se k odběru novinek

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint velit.
články

Doporučené články

Všechny články